Gazete Vatan Logo
Galatasaray Trezeguet pazarlığı

Trezeguet pazarlığı

G.Saray ile Kasımpaşa, Mısırlı oyuncu için görüşüyor.

Trezeguet pazarlığı

Sarı-kırmızılılar, Trezeguet ile anlaştı, sıra Kasımpaşa’ya geldi. Takas teklifini geri çeviren Paşa, 5.9 milyon Euro serbest kalma bedelinin tek seferde ödenmesini istiyor. G.Saray ise taksitle vermek için çalışıyor.

MISIR’IN Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından G.Saray ile Trezeguet arasındaki görüşmeler kaldığı yerden devam ederken anlaşma sağlandığı iddia edildi. 23 yaşındaki oyuncu, G.Saray’a ‘evet’ derken Kasımpaşa ile ise henüz anlaşma sağlanamadı....

GEÇEN sezon kiralık olarak forma giyen oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanan Kasımpaşa, Mısırlı oyuncu için kontratına da 5.9 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli koymuştu.

ÜCRETLERİ YÜKSEK...

G.SARAY bu rakamı yüksek bulup takas ile işi çözmek isterken Kasımpaşa’ya takımda düşünülmeyen oyuncuların listesi verildi. İstanbul ekibi, bu isimler arasında bazılarını değerlendirmeye alsa da yıllık ücretlerinin yüksekliği takas imkânını da ortadan kaldırdı.

KASIMPAŞA takasta kimseyi istemediklerini iletip, 5.9 milyon Euro’da direnirken G.Saray ise rakamı aşağıya çekmek için bir hayli çaba sarf etti. Geri adım atmayan Kasımpaşa’ya, sarı-kırmızılı idareciler bu kez yeni bir teklif ile gelip bonservis ödemesini vadelere yaymak istedi.

Haberin Devamı

TREZEGUET’NİN de G.Saray’ı istemesi kozunu ortaya koyan G.Saray, Kasımpaşa’yı taksitler halinde bu rakamı ödemeye ikna etmeye çalışıyor. Kasımpaşa cephesi ise oyuncunun 5 milyon 900 bin Euro’luk satın alma bedelinin tek seferde ödenmesi için bastırıyor.