Gazete Vatan Logo
Galatasaray TT Arena kapalı gişe

TT Arena kapalı gişe

Galatasaray taraftarı, ligdeki kötü gidişata rağmen takımı Fenerbahçe maçında yalnız bırakmayacak. Bilet satışı 20 bini geçmiş durumda. 17 bin kombineyle beraber seyirci sayısı şimdiden 40 bine yaklaştı. 2 bin 500 Fenerbahçeli ile birlikte son yılların en coşkulu derbisi oynanabilir.

TT Arena kapalı gişe

23 Nisan’da TT Arena’da oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçın bilet satışı devam ediyor. Şu ana kadar Sarı-Kırmızılılar’ın 20 bini aşkın bilet sattığı öğrenildi. 17 binlik kombine sahibiyle beraber, şu an ulaşılan seyirci sayısı yaklaşık 40 bin gibi görünüyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, pazar günü tribünlerde 50 bin kişi görmek istediğini söylemişti. Derbi saatine kadar 10 bin biletin daha satılma ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. 2 bin 500 civarında Fenerbahçeli de kendilerine ayrılan tribünü doldurursa, Arena’da sezon rekoru kırılabilir. Hatta deplasman yasağının 5 yıl aradan sonra kalkmasıyla beraber, TT Arena son yılların en renkli derbisine sahne olabilir.

Büyük gelir bekleniyor

Galatasaray Yönetimi sadece bilet satışından değil, maç günü mağaza cirosundan da önemli ölçüde gelir bekliyor. Sarı-Kırmızılı kulübün kasasına 5 milyon Lira’ya yakın para girebileceği belirtiliyor. Ancak maçta işlerin kötü gitmesi durumunda, Galatasaray taraftarının yine yönetimi istifaya çağırabileceği ve protestoların şiddetinin daha da artabileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)