Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor: Daha azını kabul edemem

Tudor: Daha azını kabul edemem

“Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Hem oyun hem de skor olarak sezon öncesi yaptığımız çalışmaların karşılığını aldık. Şampiyon olabilmek için deplasman ya da iç saha fark etmez. Her maç üzerine koyarak gitmemiz gerek.”

Tudor: Daha azını kabul edemem

SÜPER Lig’de ikinci hafta mücadelesinde bugün Osmanlıspor’a konuk olacak G.Saray’da teknik direktör Igor Tudor 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Östersunds hüsranı sonrası eleştirilerin hedefinde yer alan Hırvat çalıştırıcı Kayserispor maçının başında da tribünden tepki alırken 4-1’lik skorla rahat nefes aldı.

GENÇ çalıştırıcı, Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak takımla yaptığı toplantıda “Sezonu iyi bir başlangıç yaptık. Hem oyun hem de skor olarak sezon öncesi yaptığımız çalışmaların karşılığını aldık. Ortaya koyduğumuz bu performansın ardından bundan sonra daha azını kabul etmem mümkün değil.

HER maç üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor. Bu maçta da sizlerden beklentim bu. Osmanlıspor karşısında da Kayserispor karşısındaki futbolumuzun üstüne koyarak galibiyet alacağız. Şampiyon olabilmek için deplasman ya da iç saha fark etmez. Bütün maçlarımızda aynı disiplin ve kararlıkla mücadele edersek sezon sonunda mutlu sona ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmaz” dediği öğrenildi.

TUDOR’DAN 5’TE 5

Haberin Devamı

BU arada geride kalan sezon da hesaba katıldığında Igor Tudor yönetimindeki G.Saray ligde oynadığı son 5 maçı kazanmayı başardı. Hırvat çalıştırıcı dönemindeki en uzun galibiyet serisini yakalayan sarı-kırmızılılar ampiyonlukla tamamlanan 2014-15 sezonundaki 6 maçlık seriden bu yana elde ettiği en uzun seriye ulaştı.