Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor'dan Asamoah sözleri

Tudor'dan Asamoah sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Asamoah'ın transferiyle kafasındaki kadro yapısı hakkında konuştu

Tudor'dan Asamoah sözleri

Galatasaray Teknik Direkörü Igor Tudor, transferi için uzun süredir uğraşılan Kwadwo Asamoah hakkında açıklamalarda bulundu. Hayalindeki takım için tek eksiğin, sol bek, sol açık ve orta sahada oynayabilen Asamoah'ın olduğunu belirten Hırvat teknik adam, "“Asamoah’ı da aldıktan sonra futbolda kaç taktik varsa uygulayabiliriz.

4-4-2, 4-3-3, 3-5-2, 3-4-3, 4-1-4-1... Aklınıza ne geliyorsa. Takımda birçok joker özelliği olan futbolcuya sahip olduk. Çok fonksiyonel takım kurduk. Maç içinde de taktik değiştirebiliriz. Asamoah da sol bekte, sol önde, orta sahada oynar. Bu takıma hemen adapte olacak, pas yüzdesi güçlü, atletik, dinamik oyunda etkili bir oyuncu.” diye konuştu.

JASON DENAYER'E ÖVÜGLER YAĞDIRDI!

Manchester City’den kiralanan Jason Denayer’e övgüler yağdıran genç teknik adam, “Denayer’in gelmesi ile üçlü defans sistemi ile her taktiği oynayabiliriz. Atletik, hava hakimiyeti olan, topu iyi kullanan bir oyuncu... Denayer’i stoperin yanı sıra takımdaki duruma göre ön libero ve sağ bek olarak da kullanabiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(Goalbien)