Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor'dan Belhanda yorumu: Sneijder...

Tudor'dan Belhanda yorumu: Sneijder...

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'a göre, henüz kendini gösteremeyen Younes Belhanda'nın üzerinde büyük bir baskı var.

Tudor'dan Belhanda yorumu: Sneijder...

Igor Tudor, 10 numarayı giyen futbolculardan beklentinin her zaman fazla olduğunu dile getirdi. Hırvat teknik adam, “Üzerindeki Wesley Sneijder baskısını kırdığı zaman golleri atacak, asistlerini yapacak” diye konuştu.

Galatasaray’da yeni isimlere methiyeler düzülürken, sadece Belhanda bunların arasında sivrilemedi ve tutuk kaldı.

Gomis golleri ve presi, Ndiaye’nin dikine futbolu, Fernando’nun zekası ve akıl dolu pasları, Mariano’nun sağ bekte olmasına rağmen lider futbolu ve Maicon’un savunmayı toparlayışından övgüyle bahsedilirken, bu isimlere göre daha teknik olan Faslı oyuncu bir türlü kendinden beklenen patlamayı gerçekleştiremedi.

Teknik direktör Igor Tudor’a göre sorunun temelinde Sneijder baskısı yatıyor. Hırvat teknik adam, “Belhanda’nın mücadelesinden çok memnunum. Ancak 10 numaralı formayı giyen futbolcudan başka beklentiler oluyor. Onun da üzerinde bir Sneijder baskısı var. Bunu atlatması zaman alacak belki ama yine de saha içinde takımı için elinden gelen mücadeleyi gösteriyor. Belhanda, Sneijder baskısını kırdığı zaman golleri de atacak, asistleri de yapacak” diye konuştuğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sabredilmesini istedi

Sezon başında 8 milyon euro bonservisle Dinamo Kiev’den transfer edilen 27 yaşındaki futbolcunun saha içi mücadelesinden memnun olan Tudor, bu konuda yöneticilerden de sabır istedi.

(Skorer)