Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor'dan oyunculara uyar: Artık zamanı geldi!

Tudor'dan oyunculara uyar: Artık zamanı geldi!

Gaziantep deplasmanı öncesi oyuncularıyla bir konuşma yapan Tudor’un, “Kalan 4 maçımızı da kazanmak zorundayız. Hepinizden fedakârlık bekliyorum. Elinizden gelenin en iyisini yapın, mücadeleyi sakın bırakmayın” dediği öğrenildi.

Tudor'dan oyunculara uyar: Artık zamanı geldi!

Ligde hem 4. sırayı kaptırmamak hem de 3. sıradaki Fenerbahçe’yi yakalamak için mücadele eden Galatasaray, Gaziantep deplasmanına 3 puan parolasıyla gitti.

Teknik direktör İgor Tudor’un, yolculuk öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, “Kalan 4 maçımızı da kazanmak zorundayız. Artık hepinizden fedakârlık bekliyorum. Elinizden gelenin en iyisini yapın, mücadeleyi sakın bırakmayın. Eğer iyi konsantre olur ve mücadele edersek bu maçı kazanırız. Son dönemi kayıpsız atlatıp neler olacağını hep birlikte görelim” dediği bildirildi.

Provayı yarıda kesti

Bu arada Tudor’un, son taktik provada çalışmayı sık sık yarıda keserek takıma uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Hırvat teknik adam özellikle savunma oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Uzun süredir defans problemlerini gideremeyen 39 yaşındaki çalıştırıcının, duran toplara da önlem aldığı kaydedildi.

(Fanatik)