Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor: İyi bir takım yaptık

Tudor: İyi bir takım yaptık

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, 3-1 kazandıkları Osmanlıspor maçının ardından takımın performansından memnun olduğunu söyledi.

Tudor: İyi bir takım yaptık

GEÇEN sezonki silik görüntüsünü geride bırakıp 2017-18’in ilk iki haftası itibarıyla Süper Lig’i tam anlamıyla domine eden G.Saray’da teknik direktör Igor Tudor, takımının performansından çok memnun. İlk haftaki 4-1’lik galibiyetin ardından dün gece de zorlu Osmanlıspor deplasmanında 3 golle kazanan sarı-kırmızılılarda Hırvat teknik adam yaptıkları transferler ve kadrodaki rotasyonla çok iyi bir hale geldiklerini söyledi:

‘GÜZEL BİR MAÇ OLDU’

“BİZİM için önemliydi iyi başlangıç yapmak ve ilk iki haftada 6 puan almayı başardık. Geçen hafta kazandıktan sonra bunun devamını getirebilmemiz gerekirdi. Bu önemliydi ve başarılı olduk.

İLK yarı ilginçti. Güzel bir performans sergiledik. 2-0’dan sonra ikinci yarıda biraz performansımız düşmüş olabilir. Bunu skor olarak avantajlı olmamıza bağlıyorum. Geri çekilip soru korumak gibi bir düşüncemiz olmadı. Biz her zaman hücum düşünüyoruz.

ASLINDA ikinci yarıda 3-4 tane çok önemli pozisyon da bulduk. Güzel bir galibiyet aldık burada. Bundan dolayı mutluyum. Ancak geliştirmemiz gereken yanlarımız da var. Bunu kabul etmeliyiz.

Haberin Devamı

SADECE geçen sezonki performanslarının üstüne koyan arkadaşları değil tüm takımı kutlamalıyız. Çok iyi bir takım kurduk ve çok iyi gidiyoruz. Bu performansı üstüne koyarak devam ettireceğiz. Yeni gelen oyuncularımızın uyumu bizleri memnun ediyor.”