Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor: Mükemmel bir oyuncu grubu...

Tudor: Mükemmel bir oyuncu grubu...

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tudor: Mükemmel bir oyuncu grubu...

Igor Tudor’un mücadele, Selçuk İnan’ın performansı ve gelecek haftaki Fenerbahçe derbisiyle ilgili değerlendirmeleri şöyleydi:

“Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Mükemmel bir oyuncu grubuna sahibim, özelikle karakter anlamında. 8 maçta 7 galibiyet alıyorsanız her maçta o açlıkla sahaya çıkmalısınız. Bir hoca olarak çok şanslı olduğumu düşünüyorum.”

“Sezonun başından beri söylüyorum. Selçuk İnan bu takımın kaptanı ve çok önemli bir oyuncusu. Ona ihtiyacımız vardı ve mükemmel bir şekilde oynadı. Beni de yanıltmadı. Bir kez daha tebrik ediyorum tüm oyuncularımı. Zor bir deplasmandan, mili takım dönüşü galibiyetle ayrıldık. Şimdi tam gaz şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanacağız.”

“Derbiye 1 haftamız var. Sakatlıkların durumuna bakacağız. Çok önemli bir derbi bizi bekliyor. Bu maçlarda bütün oyuncular oynamak ister. Büyük ihtimalle tam kadro olacağımızı düşünüyorum.”