Gazete Vatan Logo
Futbol Tudor: "Olay bizim başımıza patlamamalı"

Tudor: "Olay bizim başımıza patlamamalı"

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçı sonrası basın toplantısında çok güzel bir maç oynadıklarını söyledi. Tudor, "Umarım izleyenler keyif almışlardır. Maç, golsüz bitmesine rağmen çok yüksek tempoda ve ritimde oynandı. Kazanmak istiyorduk. Gol fırsatlarımız oldu ama maalesef değerlendiremedik" dedi.

Tudor: "Olay bizim başımıza patlamamalı"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Traore'yi, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk etmesinin sorulması üzerine Tudor, "Tabii ki de kulübümüz itirazını yapacak. Yalnız bence çok anlamsız. Çünkü bütün liglerde, Avrupa'da her yerde oyuncular şikayet ediyor hakemlerle alakalı. Dolayısıyla oyuncumuzun hakemle ilgili bir şikayeti varsa öyle tahmin ediyorum 2 veya 6 maç arası bir cezadan bahsediliyor. Bu bana göre çok fazla. Oyuncuya para cezası kesilir, en kötü 1 maç ceza verilir. Herkes şikayet ettiği için olay bizim başımıza patlamamalı" diye konuştu.

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, deplasmanda iyi bir takımla oynadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"İşimizin zor olacağını biliyorduk. Bundan sonra her maç bu zorlukta geçecek. Ligimiz oldukça renkli geçiyor. Her maç farklı bir keyif veriyor. Kazanmak isterdik ama rakibimiz iyi bir takım, çok iyi mücadele ettiler. Keyifli bir maç oldu. İlk yarı oyunu elimizde tuttuğumuzu ve oyun olarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. 2'nci yarıda karşılıklı git gelli bir maç oldu. Çünkü her iki taraf da kazanmayı istiyordu. Her iki takımı da tebrik ediyorum" dedi.

Haberin Devamı