Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor: "Onlar iyi oynadı, biz iyi oynayamadık"

Tudor: "Onlar iyi oynadı, biz iyi oynayamadık"

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tudor: "Onlar iyi oynadı, biz iyi oynayamadık"

BÜYÜK maçlarda aldığı farklı mağlubiyetler nedeniyle sık sık eleştirilen G.Saray Teknik Direktörü Tudor, dünkü yenilginin faturasını öğrencilerine kesti. Beşiktaş’ın galibiyeti hak ettiğine değinen Hırvat hoca, şunları söyledi:

“BEŞİKTAŞ iyi oynadı, biz iyi oynamadık. Tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz burada kendimiz gibi değildik. Kazanabilirsin, kaybedebilirsin ama kendin olmak zorundasın. Ben oyuncularımızın stattan, atmosferden etkilendiğini gördüm. Bu durumdan da memnun değilim.

‘EN İYİ 11’Dİ!’

GEÇEN hafta basın toplantısında söylediklerimden pişman değilim. Her sözümün arkasındayım. Buradan nasıl bir ders çıkarabiliriz mesela? Bu maçtan almam gereken ders nedir mesela?

OFANSİF, defansif oyuncu tercihleri konuşuluyor. Çok mu ofansif oynadık? Bir sonraki büyük maçta bu durum için bir çözüm bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

TUDOR, hafta içinde oynanan kupa maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Yasin Öztekin’in neden yedek kaldığı sorununa da “Burada sahaya çıktığımız 11, benim kafamda düşündüğüm en iyi 11’di” yanıtını verdi.

Haberin Devamı