Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor tüm planları 10'un üstüne kurdu

Tudor tüm planları 10'un üstüne kurdu

Slovakya kampındaki idmanları takip edenlerin en çok gördüğü karelerde Belhanda Tudor yan yana. Çalışmalarda Belhanda’yla sürekli bir araya gelen Tudor istediklerini oyuncusuna tek tek anlatıyor.

Tudor tüm planları 10'un üstüne kurdu

GEÇEN sezon devraldığı G.Saray’da istediklerini tam olarak yapamayan Tudor yeni sezon öncesinde ise kendi takımını yaratmak için büyük çaba sarf ediyor. Geçtiğimiz sezon başta Wesley Sneijder ve Bruma olmak üzere bazı oyuncularla sorunlar yaşayan Hırvat teknik adam, artık o zor günleri geride bıraktı. İstediği transferler kadroya katılırken Tudor da bu oyuncuları ‘takım’ haline getirmek için var gücüyle çalışıyor.

ANTRENMANLARDA ise Tudor’un kilit rol verdiği isimlerin başında Belhanda ve Gomis geliyor. İki yeni transferi de sürekli yakın markajda tutan Tudor’un önceki gün idmandaki sözleri ise hem takıma hem de İstanbul’daki Wesley Sneijder’e mesaj niteliğindeydi.

TAKIMA konuşma yapan Tudor, oyun planını anlatırken “İyi bakın! Belhanda artık 10 numara... Gomis de forvet” diyerek oyuncularına mesajını verdi. Bu sözler bundan sonra Wesley Sneijder’siz bir takımın sahada olacağının da mesajı olarak algılandı.
HIRVAT çalıştırıcının Wesley Sneijder’i takımda düşünmediği bir gerçek. Ancak Sneijder’in durumu ise sadece Tudor’a bağlı değil. İşte bu sebeple şimdiden takımını yeni düzene hazırlarken bir yandan da Avrupa Ligi’nde oynacakları Östersunds maçını düşünen Tudor, Belhanda’ya 10 numarada görev vermeyi düşünüyor. Sneijder ile oluşabilecek problemleri önceden kestiren genç çalıştırıcı artık ayrılık aşamasında olunan Wesley’nin yerine kamp boyunca Belhanda’yı monte edebilmek için yoğun çaba harcıyor. Antrenmanlarda sürekli yeni transferi ile ilgileniyor ve sık sık yanına giderek birebir konuşmalarda taktiği ile bilgiler veriyor.
10'UN FORMASI SATIŞA ÇIKMADI
SARI-kırmızılılarda Gomis’in 18, Maicon’un 3 numaralı formaları satışta. Ancak 10 numara hâlâ Sneijder de olduğu için Belhanda formaları satışa çıkmadı. Resmen yollar ayrılınca Belhanda 10 numarayı alacak ve forması satışa çıkacak.
FASLI futbolcu da önceki gün “Şu anda bir forma numaram yok. Tercih edeceğim numara 10 olur. Eğer Sneijder ayrılırsa o numarayı alacağım. Kalırsa başka numaraları değerlendireceğim. Tabii ki birlikte oynamak isterim. Çok iyi bir oyuncu” demişti.

Haberin Devamı