Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tudor'un son şansı

Tudor'un son şansı

Sarı-Kırmızılı cephede herkesin aklı Tudor'un bu maçtaki oyun planında...

Tudor'un son şansı

SERHAT ULUEREN: AYDINUS ŞOVDAN UZAK DURSUN

MAÇIN mutlak favorisi Beşiktaş. 2 derbi özürlü hocanın kapışmasında daha az korkan ve seyirci desteğini alacak olan Şenol Güneş’in talebeleri maçı kötü bir oyun ama tek farklı bir galibiyetle kapatır. Tudor bütün taktiğini kaybetmemek üzere yapacak ve bu karşılaşmayı da kaybederse, kendisine tek sahip çıkan başkan Dursun Özbek’in de kredisini tüketecektir.

FIRAT Aydınus’tan da maçın önüne geçebilecek şovlarından uzak durmasını öneriyorum ve bu maçın üstesinden de başarıyla geleceğini düşünüyorum.

BAHRİ HAVADIR: MAKAS DAHA DA AÇILIR

G.SARAY’IN kaderi Igor Tudor’un uygulayacağı stratejiye bağlı. Eğer saçma sapan bir oyun taktiği denemez ve maceraya girmezse G.Saray favori gösterilen Beşiktaş karşısında maçı kazanır. Seyirci ve saha avantajının Beşiktaş’tan yana olması G.Saray’ı derinden etkilemeyecek. G.Saray’ın en önemli ismi Fernando ve gecenin yıldızı da bana göre Gomis olur. Diyelim ki tahminlerin hiçbiri tutmadı ve G.Saray kaybetti. Puan farkı yine 3. Ama Beşiktaş kaybederse makas açılacak. Her şey bir kenara umarım Fırat Aydınus’u konuşmayacağımız bir derbi olur.

Haberin Devamı

MEHMET AYAN: BERABERLİK İKİNCİ İHTİMAL OLUR

İÇ saha avantajı da puan cetvelindeki durum da Beşiktaş diyor. Beşiktaş bir oyun kültürü takımı. Şenol hocanın yoğurduğu bir harç bu… Oyundan lezzet alan pas ve harekete dayalı, sonuç almaya dönük! Birkaç maçtır sekteye uğrasa da bunu oynamayı biliyorlar ve iyi biliyorlar. O halde? Geriye neticeyi almak kalıyor.
Beşiktaş bu akşam kaybederse kalan 20 maçta en fazla 8 puan kaybetmesi lazım ki 75’i bulsun. 6 puanlık derbide bu krediyi arttıracak güç ve potansiyel Vodafone Park’ta her şeyiyle mevcut! G.Saray’ın beraberliği ikinci ihtimal!