Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tüm operasyonlar bayramdan sonra!

Tüm operasyonlar bayramdan sonra!

Beşiktaş Yönetimi, transferde aceleci davranıp hata yapmak istemiyor:

Tüm operasyonlar bayramdan sonra!

Menajerler kulübün kapısında sıraya girmiş oyuncu öneriyor. Ancak siyah-beyazlılar panik yapmadan akılcı adımlar atıp doğru hamleler yapmayı amaçlıyor. En baştaki hedef ise takımın iskeletini korumak.

SON iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, 1201718’de unvanını korumak ve Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak istiyor. Bu doğrultuda kadrosunu birkaç takviye ile güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, transferde aceleci davranmıyor.
MENAJERLER tabiri yerindeyse kulübün kapısında sıraya girmiş yönetime oyuncu öneriyor. Ancak Kartal ise tüm transfer operasyonlarını bayramdan sonraya erteledi. Yönetim panik yapmadan oyuncu satış ve alışı konusunda akılcı adımlar atmanın peşinde. Teknik direktör Şenol Güneş’le yapılan görüşmeden çıkan sonuca göre ilk olarak takımın iskeletini korunmayı amaçlayan siyah-beyazlılar geçen sezon takımda süre almakta zorlanan oyuncularla yollarını mutlaka ayıracak.
MARCELO’NUN KARARI KRİTİK
TALISCA ve Aboubakar’ın gelecek sezon da kadroda olması için uğraşan yönetim, bayram sonrası Lyon’un istediği Marcelo’nun durumunu netleştirecek. Sambacı eğer ayrılma kararı alırsa iki, kalırsa ona uyum sağlayabilecek bir stoper transferi için listedeki isimlerle pazarlıklara hız verilecek.
AYRICA her ne kadar iskeletin korunması amaçlansa da takımın önemli parçalarına iyi teklifler gelirse bunlar da değerlendirmeye alınacak. Eğer as oyuncular satılırsa da yerlerine takviyeler yapılacak.

Haberin Devamı