Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tur hediyesi Ruiz & Töre

Tur hediyesi Ruiz & Töre

Devler Ligi'nde tur atlayan Kartal hem yeni 10 numarasını buldu hem Gökhan transferini bitirdi!

Tur hediyesi Ruiz & Töre

FEYENOORD'U devirerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna adını yazdıran Beşiktaş bu etapta daha kuvvetli bir kadroyla mücadele edebilmek için 2 önemli hamle yaptı bile. 10 numara transferini Feyenoord maçı sonrasına bırakan Beşiktaş dün bombayı patlattı ve Bryan Ruiz'i 4 yıllığına renklerine bağlamayı başardı.

KARTAL DUBLE YAPTI

DÜNYA Kupası'nda gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan 28 yaşındaki 10 numara, Küme düşen Fulham'da oynak istemediğini söylemişti. Beşiktaş'ın yaptığı teklifi de daha önce kabul eden Ruiz'le ve İngiliz ekibiyle her konuda anlaşıldı. 4-5 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ödenmesi beklenen Ruiz'in de birkaç gün içinde İstanbul'a resmi imzayı atacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, Ruiz’in ardından geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre’de de mutlu sona ulaştı. Rubin Kazan’la anlaşılmasına rağmen oyuncunun 1.8 milyon Euro istemesi nedeniyle açmaza giren transferde Gökhan, Olcay ve Oğuzhan’ın ücret seviyesi olan 1 milyon 450 bin Euro’ya ikna oldu. Kazan’a 4.5 milyon Euro ödeyecek olan Kartal, Gökhan’a kısa süre içinde imza attıracak.

Haberin Devamı