Gazete Vatan Logo
Futbol Tur iştahımızı daha da açtı!

Tur iştahımızı daha da açtı!

’Yemek yedikçe iştah açılır’

Tur iştahımızı daha da açtı!

G.Saray Başkanı Aysal, takımın Şampiyonlar Ligi’nde Top 16’Nın da ilerisine gideceğinden emin:

“Bir Fransız atasözü var; ’Yemek yedikçe iştah açılır’ diye. Şampiyonlar Ligi’nde öncelikli hedefimiz gruplardan çıkmaktı.“ “Ama önümüzdeki hedefleri de tek tek karşılamalıyız. Takıma güveniyorum.

Bir tur daha atlama kapasitemiz var.”

G.SARAY’IN 2001-02 sezonundan sonra Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez gruptan çıkması başkan Ünal Aysal’ın takımla ilgili beklentilerini arttırdı. Daha önce yaptığı açıklamalarda takımın Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılmasının önemli bir başarı olduğunu ve bu sene içinde koydukları hedefin ilk olarak gruptan çıkmak olduğunu belirten Aysal, Top 16’ya kalmalarının ardından çıtayı daha da yükseğe koydu. Sarı-kırmızılıların başkanı dün Opel ile imzalanan sponsonsorluk anlaşmasının ardından soruları yanıtlarken, Şampiyonlar Ligi 2. turunda takımına güvendiğini söyledi.

Aysal yarın çekilecek kura ilgili olarak ise ”Kısmette ne varsa o çıkar. Benim gönlümden İspanyol ve Alman takımları geçiyor. Bir Fransız atasözü var; ’Yemek yedikçe iştah açılır’ diye. Hedefimiz gruplardan çıkmaktı ama önümüzdeki hedefleri de teker teker karşılamak durumundayız. Ekibimize ve oyuncularıma güveniyorum. Bir tur daha atlama kapasitemiz var” diye konuştu.

‘SALDIRI ÇOK ÜZÜCÜ’

G.SARAY’IN Başkanı Bağdat Caddesi’nde açılan GSStore’a yapılan saldırı hakkında ise şunları söyledi: ”Bu saldırı sporun üzücü tarafı. Bunlar, fanatizmin, ülkemizi son 10-15 senede getirdiği etkiler. Zaman içinde kurtulacağız bunlardan inşallah. Türk sporseverinin bu olaylara karışmayacağına inanıyorum. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın Türkiye’nin her yerinde her semtinde mağaza açma hakkı vardır. F.Bahçe’nin Beyoğlu’nda satış noktaları var. Biz bunları büyük toleransla ve saygıyla karşılıyoruz. F.Bahçe camiasının da bize aynı saygıyı göstermesini bekliyoruz. İnşallah bu olay son olur ve tekrarlanmaz” ifadelerini kullandı.

ÜNAL Aysal ayrıca transferin henüz belirsiz olduğunu vurgularken, izledikleri oyuncuların bulunduğunu ve bunlardan 1-2’si üzerinde ilerleyeceklerini kaydetti.

Haberin Devamı