Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tur primi Ahmet Nur Çebi'den

Tur primi Ahmet Nur Çebi'den

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, karşılaşma öncesi galibiyet halinde kendi cebinden 50’şer bin Euro prim vereceğini açıkladı.

Tur primi Ahmet Nur Çebi'den

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün Liverpool ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesi siyah-beyazlı futbolcuları coşturdu. Karşılaşma öncesinde futbolcularla bir araya gelen ve bir mentor gibi her biriyle ilgilenen Çebi, motivasyon konuşmaları yaptı.

SİYAH-BEYAZLI oyuncularla baba şevkatiyle ilgilenen Çebi, yaptığı konuşmanın sonunda tüm takımı maça daha da odaklayan müjdeyi verdi. Çebi, Liverpool maçının kazanılması durumunda kulübün kasasından değil, kendi cebinden 50’şer bin Euro prim vereceğini açıkladı. Terlerinin son damlasına kadar savaşan ve sonunda bir dünya devini yenip elemeyi başaran futbolcular bu primi almaya hak kazandı.

Alex: Fantastik Beşiktaş

F.BAHÇE’NİN efsane kaptanı Alex de Souza da Beşiktaş’ın zaferini kutlayanlar arasındaydı... Sambacı maçın ardından “Fantastik Beşiktaş. Tebrikler BJK” tweeti ile siyah-beyazlıların başarısına sessiz kalmadı.