Gazete Vatan Logo
Futbol Turkcell'den Timsah’a özel ‘Bursa Mobile’ hattı

Turkcell'den Timsah’a özel ‘Bursa Mobile’ hattı

BURSASPOR ile Turkcell arasındaki iş birliğiyle, Bursalılar’a ve yeşil-beyazlı taraftarlara özel, kentin plakası olan ‘16’’yı taşıyan ‘516’ başlangıç numaralı özel hatlar satışa sunuldu.

Turkcell'den Timsah’a özel ‘Bursa Mobile’ hattı

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda düzenlenen ‘Bursa Mobile’’ın tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Bursaspor’un şampiyon olduğu 2009-10 sezonunda formasında Turkcell yazdığını hatırlatarak, bu nedenle kendilerinin aklında ve kalbinde de Bursaspor yazdığını söyledi.

‘BURSA Mobile’ projesiyle Bursa’da yeni bir başarı hikayesi başlatacaklarını düşündüğünü vurgulayan Terzioğlu şu ifadeleri kullandı.

‘GELENEKSEL BİR TELEFON HİZMETİ DEĞİL’

“Sürdürülebilir bir gelir modeliyle 516’lı hatları Bursaspor’a kazandırdığınız için sizi kutluyorum. Bütün katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Bursa Mobile, artık geleneksel bir telefon hizmeti değil. Türkiye’nin en kaliteli altyapısında sadece insanları birbirleriyle konuşturan değil, hayata, takımlarına, şehirlerine bağlayan özelliklere sahip olacak.”

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu toplantı sonrası Bursa Başkanı Ali Ay’a ‘0516 160 BS 16’, kaptan Batalla’ya forma numarası olan 10’a özel ‘0516 160 BS 10’, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün ise Aziz Behic’e sırt numarası olan 23’ü taşıyan ‘0516 160 BS 23’ numaralı hattı armağan etti. Ali Ay da Terzioğlu ve Bütün’e Bursaspor forması verdi.

Haberin Devamı

‘İki şampiyon bir araya geldi’
TURKCELL Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün de Turkcell’in Bursa’ya uğurlu geldiğini, Bursaspor’un Turkcell’in Süper Lig’e sponsorluk yaptığı yıl şampiyon olduğunu anımsattı.