Gazete Vatan Logo
Futbol Türkiye'de bir ilk

Türkiye'de bir ilk

Bayrampaşaspor, Beşiktaş’la yaptığı işbirliği çerçevesinde, 11 Beşiktaşlı futbolcu için imza töreni düzenledi.

Türkiye'de bir ilk

Bayrampaşaspor, Beşiktaş’la yaptığı işbirliği çerçevesinde, teknik direktörlüğe getirilen eski Beşiktaş’ın oyuncusu Halim Okta ile birlikte 11 Beşiktaşlı futbolcu için imza töreni düzenledi.

Arda Turan Tesisleri’ndeki Bayrampaşaspor kulübü binasında gerçekleştirilen imza törenine Bayrampaşaspor Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici, Teknik Direktör Halim Okta, yardımcı antrenör Mehmet Bulduk, kaleci antrenörü Özgüneri Şenyurt ile birlikte futbolculardan Berat Çetinkaya, Hasan Türk, Sinan Kurumuş, Recep Akkemik, Oğuz Aksoy, Koray Yıldız, Muhammed Şahingöz, Tugay Kaya, Burak Balaban ile birlikte yine Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Samet Bülbül ve Caner Turp kendilerini kırmızı-yeşilli takıma bağlayan resmi sözleşmeye imza attılar.

BAŞKAN HOCAOĞLU: BU PROJE TÜRKİYE’DE BİR İLK
İmza töreninde konuşan Bayrampaşaspor Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, “Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Bayrampaşa Belediye Başkanımız Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Gemici, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın Altyapıdan sorumlu yöneticisi Berkan Gocay’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bu proje umarı Türkiye’ye iyi bir örnek olur. Bayrampaşaspor olarak seyir zevki yüksek bir futbol izlettirmek istiyoruz” diye konuştu.
HALİM OKTA: ELBİRLİĞİ İÇİNDE BAYRAMPAŞASPOR’U BAŞARILARA TAŞIYACAĞIZ
Teknik direktörlüğe getirilen Halim Okta ise yaptığı açıklamada, “Bizlere bu şansı veren gerek Bayrampaşaspor camiası gerekse Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve tüm Beşiktaş yönetimine teşekkür ederim. Bayrampaşaspor gibi köklü ve başarıya aç bir takımı futbolcu arkadaşlarımızla birlikte çok iyi yerlere getirmenin mücadelesini yapacağız. Kadroya önemli oyuncular katıldı. Çok büyük başarı bekliyoruz. Onların seviyeleri bu ligin çok daha üst düzeyinde. Belki Beşiktaş A takımında yeterli süre alamadılar, forma şansı bulamadılar ama hep birlikte onların bu şanssızlığını Bayrampaşaspor forması altında kırmalarını istiyoruz. Onların başarılı olması demek Bayrampaşaspor’un başarılı olması demek. Bu oyuncular varken hedefin küçük olması mümkün değil. Elbirliği içinde Bayrampaşaspor’u başarılara taşıyacağız. Ligden sadece bir takım çıkıyorsa onun da Bayrampaşaspor’un olmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Bilindiği üzere 14 Temmuz Salı günü Beşiktaş ile Bayrampaşa arasında işbirliği protokolü imzalanmıştı.

Haberin Devamı