Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Turun hediyesi Hakim Ziyech!

Turun hediyesi Hakim Ziyech!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan F.Bahçe Twenteli yıldızın transferini bitirdi.

Turun hediyesi Hakim Ziyech!

Advocaat’ın başkan Aziz Yıldırım’dan talep ettiği isimlerden biri olan Faslı 10 numara artık Kanarya.. 2 gün içinde İstanbul’a gelecek oyuncu için hafta başında imza töreni yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off’unda İsviçre temsilcisi Grasshoppers’ı her iki maçta da farklı skorlarla biten F.Bahçe’de transfer bombaları art arda patlayacak. Geçtiğimiz günlerde başkanla yaptığı görüşmede 2 transfer isteyen teknik direktör Dick Advocaat’ın ilk tercihi olan Hakim Ziyech’in sarı-lacivertlilere imza atması an meselesi.

SARI-lacivertli yöneticiler Faslı yıldızın kulübü Twente’yle her konuda anlaşmaya varırken, oyuncunun da teklife düşünmeden ‘Evet’ dediği öğrenildi. Transferin bonservis bedeli ödenerek mi yoksa kiralık olarak mı sarı-lacivertli formayı

giyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

İKİ gün içinde yani hafta sonuna kadar Ziyech’in yöneticilerle birlikte İstanbul’a geleceği, pazartesi günü de yetenekli 10 numara için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenleneceği tahmin ediliyor.

SIRA KANATTA

ÖTE yandan Hollandalı hocanın talep ettiği hücumcu kanat oyuncusu için de son düzlüğe girildi. İki alternatif üzerinde duran Kanarya’nın fiyat olarak daha cazip olanda seçim yapması bekleniyor.

Haberin Devamı