Gazete Vatan Logo
Futbol Üç ismin daha biletini kesti

Üç ismin daha biletini kesti

Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktör olarak göreve gelmesi ile kadroda yaşanan değişim devam ediyor.

Üç ismin daha biletini kesti

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Bursaspor ile anlaşan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yeni takımında arzu ettiği kadroyu yavaş yavaş kurmaya başladı.

Göreve gelir gelmez kadro dışı kalmış futbolcuları affeden Hamzaoğlu, Aydın Karabulut, İsaac Cuenca, Luis Advincula ve Josue ile de yolların ayrılmasına karar vermişti. Takıma ise Jem Paul Karacan, Pablo Batalla ve Deniz Yılmaz takviyesi yapılmıştı.

Hamza Hamzaoğlu, şimdi de üç yıldızın daha satılması yönünde yönetime rapor sundu. Başarılı çalıştırıcı, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Balazs Dzsudzsak başta olmak üzere, Tom de Sutter ve Bakaye Traore’nin satılmasını istedi.

Bu üç oyuncunun menajeri ile görüşecek olan yönetim, Çin ve Katar gibi transfer sezonu devam eden ülkelere transferin gerçekleşmesi için çabalayacak.

Yıllık 1 milyon Euro kazanan Traore’nin sözleşmesi 2017’de son bulurken aynı ücreti alan Tom de Sutter’in sözleşmesi ise 2018’e kadar. Yıllık 1.7 milyon Euro’ya oynayan Balazs Dzsudzsak’ın ise 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı