Gazete Vatan Logo
Galatasaray Üç oyuncudan 1 milyon 600 bin TL

Üç oyuncudan 1 milyon 600 bin TL

Galatasaray sözleşmelerinde yeni şartlarda yenileme istediği Zoran Erceg, Sinan Güler ve Furkan Aldemir'den olumlu yanıt aldı. Nathan Jawai de yeni sözleşmeyi imzalıyor.

Üç oyuncudan 1 milyon 600 bin TL

Basketbolda Galatasaray bu sezonki ekonomik sıkıntıları oyuncularına yeni şartlarda sözleşme teklif ederek aşmayı hedefliyordu. 3 oyuncuya yeni teklifler yapıldı. Üçünden de olumlu yanıt alan Galatasaray bu sezon için toplam 1 milyon 600 bin TL'lik bir kaynak yaratmış oldu.

Galatasaray yeni sözleşme imzaladığı Furkan Aldemir ve bu sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Zoran Erceg ile Sinan Güler'e kulübün şartlarında revizyon teklif etti. Üç basketbolcu da bu isteğe olumlu dönüş yaptılar. Toplamda bu sezonu içeren 1 milyon 600 bin TL'lik bir kaynak sağlandı.

Galatasaray Nathan Jawai ile yeniden sözleşme imzalama noktasına geldi. Avustralyalı basketbolcu geçen sezon Galatasaray forması giyerken beyninde emboli oluşması sonucu hayati tehlike atlatıp ülkesine dönmüştü. Kulüp de Jawai'nin sözleşmesini feshetmişti. Galatasaray'a sağlam raporlarını gönderen Jawai ile yeni şartlarda sözleşme imzalanıyor. Transferin hafta ortasına kadar resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray Pietro Aradori transferini de resmen bitirdi. Bu hafta içi bu transfer de açıklanacak.

Haberin Devamı

Pazartesi gününden itibaren ise Cenk Akyol ile yeniden masaya oturacak olan Galatasary, Cenk'e de imza attırırsa transfer dönemini kapatacak.

(3puan.com)