Gazete Vatan Logo
Galatasaray Üç Süper Lig ekibinin Kenan kapışması!

Üç Süper Lig ekibinin Kenan kapışması!

Siyah-Beyazlılar, Almanya'da Hannover forması giyen gurbetçi oyuncuyla yürütülen görüşmelere hız verdi.

Üç Süper Lig ekibinin Kenan kapışması!

Kartal, Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in de listesinde yer alan 23 yaşındaki Kenan Karaman ile menajerini İstanbul’a davet edecek. Hannover, Bundesliga’ya çıkamazsa yetenekli futbolcu bedelsiz alınabilecek. Aksi halde sözleşmesi 2018’e uzayacak olan genç oyuncu için bonservis ödenecek.

Transferde Avrupa’da top koşturan Türk oyuncularla yakından ilgilenen Beşiktaş, Hannover’de oynayan Kenan Karaman’la yaptığı görüşmelere hız verdi. Sezon başından bu yana 23 yaşındaki yetenekli oyuncunun menajeri ve kulübüyle temas halinde olan siyah-beyazlı yönetim, Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in önüne geçmek için Kenan’a yakın markaj uygulamaya başladı.

Bundesliga 2 ekibi Hannover’de forma giyen ve kanatlar ile forvet bölgesinde görev yapan Kenan için temaslarını yoğunlaştıran Beşiktaş, Alman kulübünün Bundesliga’ya çıkamaması halinde gurbetçi oyuncuyu bedelsiz alabilecek. Hannover’in çok yaklaştığı Bundesliga’ya yükselmesi halinde ise Kenan’ın sözleşmesi bir yıl uzayacak. Beşiktaş bu durumda başarılı futbolcuyu bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağlamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Ailesiyle görüşüldü

Kenan Karaman için Galatasaray ve Başakşehir’le yarışan Beşiktaş, genç oyuncunun ailesiyle de yakın temas kurdu. Almanya’da istediği teklifleri alamaması durumunda Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan Kenan’ın hangi takıma gideceği konusunda ise karar vermediği ortaya çıktı.

Almanya’dan gelen bilgilere göre 23 yaşındaki futbolcunun ailesinin, Beşiktaş’a daha sıcak baktığı öğrenildi. Yeni sezonla ilgili kararını ligler bittikten sonra verecek olan yetenekli futbolcu ile bir görüşme yapacak olan Beşiktaş Yönetimi, Kenan ve ve menajerini İstanbul’a davet edecek.

(Skorer)