Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Üçlü kriz çözüldü! Maç Olimpiyat'ta

Üçlü kriz çözüldü! Maç Olimpiyat'ta

Beşiktaş, Rize ve ATV maça saatler kala anlaştı. İki takım arasındaki mücadele Olimpiyat'ta oynanacak ve akşam yayınlanacak

Üçlü kriz çözüldü! Maç Olimpiyat'ta

BEŞİKTAŞ-Çaykur Rize-yayıncı kuruluş ATV üçgeninde yaşanan stat krizi dün akşam saatlerinde nihayet çözüldü... Çıkan sonuç: Beşiktaş, Çaykur Rize'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak...

HAFTALARDIR süren bir tartışmaydı bu konu... Beşiktaş bugünkü karşılaşmayı Sarıyer'in maçlarını oynadığı Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynamak istedi. Ancak yayıncı kuruluş buna karşı çıktı. Çünkü maçın akşam oynanmasını istiyorlardı ve statta ışıklandırma olmadığı için bu mümkün değildi. Bunun üzerine Olimpiyat Stadı'nı bu tarihte bakıma almayı planlayan Beşiktaş'a Başakşehir Stadı için de Başakşehir'den 'mümkün değil' yanıtı geldi.

BUNUN üzerine siyah-beyazlılar çevre illerdeki statlara baktı. Uygun olan stat Bolu'daydı. Ama burayı da Çaykur Rize veto etti.

DÜN sabah saatlerinde Beşiktaş ile yayıncı kuruluş büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak bir türlü nokta koyulamadı pazarlıklara. Akşam ise Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndan vazgeçildi ve tekrar ibre Olimpiyat'a döndü. Uzun süren görüşmeler sonucunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karar kılındı.

Haberin Devamı

EĞER mücadele Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynansaydı maç gündüz oynanacaktı. Fakat Olimpiyat kararı çıkınca mücadelenin başlama saati de 20.30 olarak belirlendi.