Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu eşleşmeleri belli oldu.. Temsilcilerimizden Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit'le; Galatasaray ise Portekiz temsilcisi Benfica ile rakip oldu.

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde kura heyecanı yaşandı. Son 32 turu eşleşmelerini belirleyen kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı. Temsilcilerimizden Fenerbahçe, Zenit'le; Galatasaray, Benfica ile eşleşti. Her iki ekibimiz de ilk maçları evlerinde oynayacak.

İŞTE MAÇLARIN TARİHLERİ

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi bugün gerçekleştirilirken, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri ile oynayacağı müsabakaların tarihleri de belli oldu.
İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde, Galatasaray'ın rakibi Portekiz'in Benfica takımı olurken, Fenerbahçe ise Rusya'nın Zenit takımı ile eşleşti.
Galatasaray, Benfica ile ilk maçını 14 Şubat 2019 tarihinde Türk Telekom Stadyumu'nda, rövanş maçını 21 Şubat 2019 tarihinde deplasmanda oynanacak.
Fenerbahçe ise Zenit ile ilk ayak maçında 12 Şubat 2019'da Ülker Stadyumu'nda, rövanş maçında 21 Şubat 2019'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Galatasaray ve Fenerbahçe ilk maçlarını İstanbul'da oynayacağı için, maçların aynı güne denk gelmemesi adına sarı lacivertli takım 12 Şubat 2019 Salı günü, sarı kırmızılı takım ise 14 Şubat 2019 Perşembe günü rakiplerini ağırlayacak.

Haberin Devamı

UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 EŞLEŞMELERİ

Viktoria Plzen - Dinamo Zagreb

Club Brugge - Salzburg

Rapid Wien - Inter

Slavia Prag - Genk

Krasnodar - Leverkusen

Zürih - Napoli

Malmö - Chelsea

Shakhtar - Frankfurt

Celtic - Valencia

Rennes - Betis

Olimpiakos - Dynamo Kiev

Lazio - Sevilla

Fenerbahçe - Zenit

Sporting - Villarreal

BATE - Arsenal

Galatasaray - Benfica