Gazete Vatan Logo
Futbol UEFA'dan Türk hakemlere görev

UEFA'dan Türk hakemlere görev

FIFA kokartlı hakemler Bülent Yıldırım ve Halis Özkahya, UEFA Avrupa Ligi'nde 12 Aralık Perşembe günü oynanacak maçları yönetecek.

UEFA'dan Türk hakemlere görev

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bülent Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Avusturya'nın Salzburg ile Danimarka'nın Esbjerg takımları arasında yapılacak maçı yönetecek.

Avusturya'nın Salzburg şehrindeki Salzburg Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Ekrem Kan yapacak. Bahattin Duran'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Barış Şimşek ve Mustafa İlker Coşkun olacak.

Özkahya, Estoril Praia-Slovan Liberec maçını yönetecek

Halis Özkahya ise UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Portekiz'in Estoril Praia ile Çek Cumhuriyeti'nin Slovan Liberec takımları arasındaki maçta düdük çalacak.

Portekiz'in Estoril şehrindeki Antonio Coimbra Da Mota Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Kemal Yılmaz yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Tolga Özkalfa ve Süleyman Abay olacak.

Haberin Devamı