Gazete Vatan Logo
Galatasaray UEFA ne derse o

UEFA ne derse o

Sarı-kırmızılılarda transfer, UEFA yetkilileri ile yapılacak görüşmeden sonra belli olacak

UEFA ne derse o

Finansal Fair Play kıskacında olan G.Saray, UEFA ile görüşmede kulübün son durumunu anlatıp, mali tabloları gösterecek. UEFA yetkililerinin baskıyı hafifletmesini isteyen yönetim, F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki tur durumuna göre yeni rotasını çizecek

TRANSFER döneminde oldukça sessiz kalan G.Saray’da yönetim son hamle için 1 hafta daha bekleme kararı aldı... Bu kararın alınmasının nedeni ise tamamen ‘duygusal’!

FİNANSAL Fair Play nedeniyle para cezası alan ve 2017’ye kadar bütçesini belirlenen kurallara denk hale getirmesi gereken Cimbom bu hafta UEFA ile masaya oturacak. Yapılacak görüşmelerde Türkiye’de Euro’nun değerinin artması ile borçlarının yükseldiğini anlatacak olan Cimbom, ayrıca takımdan gönderilen oyuncularla ödenen rakamların daha da aşağıya çekildiğini gösterecek.

ZLATAN AÇIKLAMASI!

ASLAN’IN transfer için gözü kulağı da ayrıca F.Bahçe-Shakhtar maçında olacak. Devler Ligi’ne direkt katılacak olan sarı-kırmızılılar, F.Bahçe’nin elenmesi halinde daha çok para alacağı için buna göre hareket edecek. Tüm bu maddi problemlerin yanında son günlerde taraftarın çığ gibi büyüyen Ibrahimovic isteği ise yönetimin bir başka derdi. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, İsveçli yıldızı düşünmediklerini belirtse de ikna olmayan taraftarlar için maddi durum hatırlatılarak şu açıklama yapıldı:

Haberin Devamı

PARIS Saint Germain Kulübü’nün futbolcusu Zlatan Ibrahimovic’in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli G.Saray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz. Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz.”