Gazete Vatan Logo
Futbol Uğur Özcan: "Türk'ün gücünü Avrupa'ya gösterdik"

Uğur Özcan: "Türk'ün gücünü Avrupa'ya gösterdik"

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan, kazandıkları kupayı Türk halkına armağan etti.

Uğur Özcan: "Türk'ün  gücünü Avrupa'ya gösterdik"

Vodafone Park'ta oynanan final maçının ardından basın mensupların açıklamalarda bulunan Özcan, "Bu güzel taraftara, Türk milletine kupa armağan olsun. Türk'ün gücünü Avrupa'ya gösterdik." ifadelerini kullandı.

Ay-yıldızlı takımın kaptanı Osman Çakmak ise bu kupa için çok çalıştıklarını ve hak ettiklerini belirterek, "Ben, 13 kahraman arkadaşım ve teknik ekibimle beraber çok mutluyum. Sabah çıkarken hocamız, 'İngilizler hiç yenilmemiş' dedi. Ben de hocamıza, 'Türklerle karşılaşmadılar ki yenilsinler' dedim. Bu galibiyet Türk halkına hediye olsun." diye konuştu.

Milli oyuncu Ümit Sağlam ise Türk halkı için mücadele ettiklerini ifade ederek, "Kendimiz için mücadele etmiyoruz. Bu formada hakkı olan 80 milyon halkımız için savaştık. Kupayı Türk milletine armağan ediyorum." şeklinde görüş belirtti.