Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği Ümit Özat ilgili flaş sözler!

Ümit Özat ilgili flaş sözler!

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanvekili Mehmet Niyazi Akdaş, 2016-2017 sezonu ilk yarısında hedefledikleri sıralamayı yakalayamadıklarını belirterek, Antalya ve Konya maçlarında istediğimiz sonuçları alsaydık, ilk 5 içerisinde ilk yarıyı bitirirdik'' dedi.

Ümit Özat ilgili flaş sözler!

Takımda hoca değişikliğinin istikrar açısından isabetli bir karar olduğunu belirten Mehmet Niyazi Akdaş: ''İbrahim Üzülmez kalsaydı, bu istikrar olmazdı. Kendisi takımdan ayrılmak istedi. İlk sezonunda takıma çok katkısı oldu. Ancak bu sezon beklentimiz olmadı. O kendisini dev aynasında görüyordu ve kendisinin isteği ile yollarımızı ayırdık. Bence çok doğru bir karardı. Ümit Özat'ın gelişi ile farklı bir hava yakaladık. Gerçi, bir çoğumuz ona karşı çıkmasak, Özat çok daha önce gelecekti takımın başına. Agresif olduğu gerekçesiyle istememiştik. Ama, hepimiz yanıldık'' diye konuştu.

İlk yarıya baktığımız zaman, hedefimiz 27 - 28 puan ve ilk 5 içerisinde olmaktı diyen Akdaş şöyle konuştu: ''Antalya ve Konya maçlarını alabilseydik bu hedefe ulaşırdık. Burada hatayı giden hocamızda buluyorum. Başımızda futbolu çok seven bir başkanımız var. Sayın İlhan Cavcav, bu haliyle bile takımı ve bizleri yalnız bırakmıyor. Takıma baktığımız zaman Selçuk ile Orhan ağabeylik Ahmet kaptanlık yapıyor. Birliktelik takımımızda çok üst düzeyde. İnşallah transfer döneminde kimse bu çocukların kafasını karıştırmaz. İrfan Can gitti ve ona başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz sezon sonu için ilk 5 içerisinde yer almak. Sayın Başkan iki transfer yapacak. İnanıyorum, hedefimize ulaşacağız. Çok karakterli bir teknik ve futbolcu kadromuz var. Bu güne kadar hepsi kalitesini ortaya koydu. İnanıyorum ki, ikinci yarı takviyelerle her şey daha güzel olacak''

Haberin Devamı