Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ümit Özat'tan Ali Koç'a yanıt!

Ümit Özat'tan Ali Koç'a yanıt!

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde Aziz Yıldırım'la Ali Koç arasında Ümit Özat tartışması yaşandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Özat, Instagram hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Ümit Özat'tan Ali Koç'a yanıt!

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında Ümit Özat tartışması yaşandı. Yıldırım'ın, Ali Koç'a yönelttiği, "Bir maçta, Ümit Özat kırmızı kart görüp sizin locanıza geldiğinde siz bir futbolcu hakkında kötü söz söylediniz. Ümit de tepki gösterince siz Ümit'i locanızdan attırdınız mı?" sorusu üzerine Koç, "Ümit Özat da bizim locaya gelmişti. Ümit'in içeride olduğunu bilmiyordum. Bir pozisyon oldu 'Allah belanı versin' tarzı bir şey yaptım. Bir baktım arkadan kaptan geldi. 'Sen napıyorsun' diye geldi ve onu da locadan çıkarttık. Benim korumamın kendisini çıkarttığını söyledi ama benim korumam yoktu. Bu kadar basit" yanıtını vermişti. Ümit Özat konuyla alakalı olarak Instragram hesabından açıklama yaptı.

Özat yaptığı açıklamada, "Kongre sırasında ismim geçti. Benim hakkımda telefonla bağlanacak denildi. Ancak böyle bir şeye ne gerek vardı, ne de gerek kaldı. Sayın Ali Koç'un anlattığı olaylar azıyla, fazlasıyla yaşanmıştır. Bu zaten yıllardır bilinen bir olaydı. Ben Fenerbahçe kaptanıydım ve o zaman bir arkadaşımı savunmak için yapmam gerekeni yapmışımdır. Ancak acı olan Ali Koç'un bu kulübün efsanelerini para sayarken para için bu kulübü bırakıp gidenleri, efsane ve kulübün temel taşlarından göstermesi üzücüdür. Fenerbahçe'nin iyiliği için ne gerekiyorsa o olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı