Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ümit Özat'tan Fikret Orman'a yanıt!

Ümit Özat'tan Fikret Orman'a yanıt!

Teknik direktör Ümit Özat, TRT ekranlarında futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu. Özat'ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Dünyanın en iyi Müslüman takımı Beşiktaş'tır " açıklaması hakkında ilginç bir çıkış yaptı.

Ümit Özat'tan Fikret Orman'a yanıt!

Gençlerbirliği'ndeki görevinden ayrılan Ümit Özat, TRT ekranlarında ilginç açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Özat, Fikret Orman'ın "Dünyanın en iyi Müslüman takımı Beşiktaş'tır" çıkışına tepki gösterdi.

İşte Ümit Özat'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Fenerbahçe puan olarak çok olmasa da Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyun olarak çok gerisinde. Fenerbahçe bu hafta Akhisar'ı da yenerse 11-12. hafta oyun olarak Beşiktaş ve Galatasaray'ı yakalar. Bu ligin en iyi kadrosu Beşiktaş'ta. Teknik olarak baktığın zaman oyun olarak baktığın zaman Beşiktaş herkesten bir adım önde.

Tudor 9 sene Juventus'ta oynadı. %50 antrenörlüktür bu. Juventus'un stadında 9 tane maç izlememiş adam gelip Tudor'u eleştiriyor.

"DÜNYANIN EN İYİ MÜSLÜMAN TAKIMI..."

"Beşiktaş, Fenerbahçe'ye tepki gösteriyor ama evinde aynısını kendisi de yapıyor. Geçen sezon bizim G.Birliği maçında da yaptılar. Fikret Orman 'Beşiktaş dünyanın en iyi Müslüman takımı' diyor. Müslüman takımı dediğiniz takımda 9 tane Hristiyan oynuyor. Dünyanın en iyi Müslüman takımı Altınordu'dur."

Haberin Devamı