Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği Ümit Özat'tan galibiyet yorumu!

Ümit Özat'tan galibiyet yorumu!

GENÇLERBİRLİĞİ Teknik Direktörü Ümit Özat, karşılaşma öncesinde oyuncularıyla konuştuğunda zor bir maç olacağını belirttiğini söyledi. Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ise, "Kaybettiğimizi için üzgünüz"" dedi.

Ümit Özat'tan galibiyet yorumu!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, "Adanaspor bireysel anlamda iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ama yeni oyunculardan bir araya gelmenin sıkıntısını yaşıyorlar. Oyuncularımın belki çarşamba günü oynadığımız Türkiye Kupası maçının yorgunluğunu hissettik. Ama kazanmak önemliydi ve kazandık. Final paslarında daha dikkatli olsak çok daha farklı kazanabilirdik. Sonradan çift santrafora döndük. Bunu önce yapsaydık belkide daha iyi bir Gençlerbirliği izletebirdik. Ama sonuç itibariyle kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

'ÜZGÜNÜZ'

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ise, oynadıkları her maçtan sonra aynı şeylerin söylenmesinin mümkün olduğunu ifade ederken, "İyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum. Girdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Gençlerbirliği gibi tecrübeli takımlar bu pozisyonları değerlendirdiği zaman galip geliyorlar. Dolayısıyla sizi cezalandırıyorlar. Kaybettiğimizi için üzgünüz" dedi.