Gazete Vatan Logo
Ziraat Türkiye Kupası Ümraniyesporlu futbolcularla hava yolu çalışanları arasında kavga!

Ümraniyesporlu futbolcularla hava yolu çalışanları arasında kavga!

Dün akşam Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Ümraniyespor’un futbolcuları ile özel bir hava yolu filrmasının yer görevlileri arasında arbede yaşandı.

Ümraniyesporlu futbolcularla hava yolu çalışanları arasında kavga!

Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maçtan 1-0 galip ayrılan Ümraniyespor, dün gece saat 23.50 sıralarında uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Sporcular, bagajlarını bekledikleri sırada özel bir hava yolu şirketinin yer görevlileriyle önce sözlü daha sonra ise fiziki bir tartışma yaşadı.

Çalışanlar futbolcuların kendilerine sözlü bir taciz sonrası saldırdığını iddia ederken, Ümraniyespor cephesi ise o sırada terminalde bulunan yaşlı bir yolcuya saygısızlık yapıldığını, sporcuların da bu olaya tepki göstermesi sonucu bir arbede çıktığını ifade etti.

İki cepheden iki farklı açıklama

Konuyla ilgili çalışanların ortaya attığı iddiaya göre; Ümraniyespor kafilesinde yer alan bazı futbolcular, bagajlarını bekledikleri sırada görev değişimi yapan ve özel bir havayou firmasında görevli 4 yer hizmetleri çalışanı ile sürtüşme yaşadı. 3’ü kadın 4 hava yolu çalışanı, asansör bekledikleri sırada futbolcuların sözlü tacizine uğradı. Futbolculardan biri bir anda, grupta yer alan İ.T. isimli çalışana saldırdı. Peşinden diğer futbolcular da kavgaya karıştı. 5 ya da 6 futbolcunun karıştığı kavga sırasında İ.T. feci şekilde dövüldü. Havalimanı çalışanları futbolcuları güçlükle sakinleştirdi. Futbolculardan dayak yiyen çalışanlar Sabiha Gökçen Havalimanı karakoluna giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine kavgaya karışan futbolcuların ifadeleri alındı. Ümraniyespor yöneticileri dayak yiyen İ.T.’den özür diledi ancak mağdur şikayetini geri çekmedi. Vücudunun bir çok bölgesinden yaralanan İ.T. geceyi hastanede geçirdi.

Haberin Devamı

"Yer görevlileri, yaşlı bir yolcuya saygısızlık yaptı"

Ümraniyespor yetkilileri ise, arbedeyi doğruladı ancak olayların anlatılandan çok farklı olduğunu ifade etti. Kulüpten alınan bilgiye göre, futbolcuların, bagajların beklendiği sırada bir görevlinin, yaşlı bir kadın yolcunun 'gecikme' nedeniyle serzenişine saygısızca bir cevap verdikten sonra görevliyi uyardıkları belirtildi. Bunun üzerine aynı karşılığı futbolculara da veren görevliyle futbolcular arasında bir arbede yaşandığı öğrenildi. Olay sırasında otobüste olan teknik direktör Erkan Sözeri'nin tekrardan içeri girip olayın büyümesinin önlediği bildirildi. Bu konuda kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini ifade eden Ümraniyesporlu yetkililer, FANATİK'ten Ömer Necati Albayrak'a yaptığı açıklamada, "Söz konusu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Olay yaşlı bir kadın yolcuya yapılan saygısızlıktan ötürü çıkmıştır. İki tarafın da karşılıklı şikayeti ve raporları mevcuttur" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı