Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ünal Aysal’dan tarihi çağrı: Cesaretli olun!

Ünal Aysal’dan tarihi çağrı: Cesaretli olun!

Galatasaray'da başkan olduğu dönemde Fenerbahçe ile oynanan final serisinin son maçına takımı çıkarmayan Ünal Aysal, TBF'nin verdiği ceza sonrasında mevcut yönetime mesaj gönderdi!

Ünal Aysal’dan tarihi çağrı: Cesaretli olun!

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Galatasaray’a verdiği 2 maç seyircisiz oynama cezasının ardından gözler eski Başkan Ünal Aysal’a çevrildi. 17 Mayıs 2014’te benzer bir cezanın ardından maça çıkmayan takımın başkanı olan Aysal, SÖZCÜ’ye çok özel açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek’e uyarıda bulunan Aysal, “Yöneticiler değişir ancak kurumlar prensip ve gelenekleri ile gelişir, yürekli davranışlarıyla büyürler” diyerek ‘cesaret’ çağrısı yaptı.

“ÇİFTE STANDART HALA DEVAM EDİYOR”

Aysal’ın çarpıcı açıklamaları şöyle: “Tarih tekerrürden ibarettir. 2 yıl önce aynı şekilde bu defa Fenerbahçe’nin salonundaki maçta oyuncularımıza ve yöneticilerimize küfür ile yabancı madde yağmıştı. Diğer maçın seyircisiz ve tarafsız yöneten hakemlerle oynanmasını talep etmiştik ve ret cevabı almıştık. Biz o gün sahaya çıkmamamızı ileriye dönük bir mesaj olarak atmıştık. Umarım Galatasaray yönetimi, sporumuza önderlik görevini yerine getirir.”

(Sözcü)