Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ünal Karaman: Bazı kayıplar kazanç olarak döner!

Ünal Karaman: Bazı kayıplar kazanç olarak döner!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karaman, ' Devreye giderken bize yakışmayacak bir gol yedik. Kısıtlı sayıdaki oyuncularla yenilgilerden ders çıkarırız' ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman: Bazı kayıplar kazanç olarak döner!

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın açıklamaları şöyle;

Oyuna bize yakışmayacak şekilde başladık, tedirginlik vardı. Maçın ilerleyen dönemlerinde yerli yerine oturdu. Gol bulduk, pozisyonlar bulduk. Devreye giderken bize yakışmayacak bir gol yedik. Kısıtlı sayıdaki oyuncularla yenilgilerden ders çıkarırız. Biz yenilgilerle kendimizi büyütebiliriz ama bazı insanların kendini büyütebilmeleri için farklı şeylere ihtiyacı var. Oyuncularımı tebrik ettim. Kaybettik ama bazı kayıplar kazanç olarak döner. Kaybettik, üzgünüz. 3-1'den sonra 3-2'yi bulmuş olsak belki bir Sosa hamlesi yapabilirdik ama maalesef onu yapamadık. Kaybettik, üzgünüz. Sıcağı sıcağına çok şey konuşabilirim ama burada aslolan, hakemin vereceği karardır. Bize verilen penaltıyı çok net görememiş olabilirim ama bize verilmeyen penaltıyı saha kenarından da gördüm, çok net gördüm gibi geldi. Bazen bakmakla görmek farklı oluyor. Bazen bakıp görmezsiniz ama biz gözle, gönülle görmeye devam edeceğiz. Bize teslim edilen genç fidanlara doğru bakmaya, doğru görmeye devam edeceğiz.

Haberin Devamı