Gazete Vatan Logo
Futbol Ünlü futbolcudan büyük jest!

Ünlü futbolcudan büyük jest!

Yunan golcü Samaras Down Sendromlu küçük hayranına ve ailesin, Brezilya'ya davet etti

Ünlü futbolcudan büyük jest!

Jay Beatty, Celtic'lilerce tanınan bir yüz oldu. Küçük Celtic taraftarını, çok sevdiği, adeta bir kahraman olarak gördüğü Yunan golcü Georgios Samaras'ın sezonun son maçında onu sahaya davet ettiği anlardan hatırlayabiliriz.

Yunan taraftarlar, Yunanistan'ın Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili'ni son dakikada Samaras'ın penaltıdan attığı gol ile yenip ikinci tura çıktığı maçı küçük Celticli'nin televizyondan izlerken çekilen bir videoda Yunanistan Milli Takımı'nı coşkuyla desteklemesinden etkilenip ''Jay Dünya Kupası'na'' adlı bir kampanya oluşturdular ve bu kampanyaya 90.000'den fazla kişi destek verdi.

Jay'in videosunu izleyip coşkulu desteğini gördükten sonra Yunan golcü Samaras, küçük taraftara özel bir teşekkür mesajı gönderdi.

İkinci tura kalan Yunanistan, Kosta Rika ile eşleşti ve küçük Celtic taraftarı Jay Beatty'nin kahramanı olan Yunan futbolcu Samaras, küçük hayranı ve ailesinin ikinci turda oynayacakları Kosta Rika karşılaşmasını izleyebilmesi için Yunanistan Futbol Federasyonu ile irtibata geçti ve onları ikna etti. Samaras, hayranı olan Jay Beatty ve ailesine Yunanistan'ın Kosta Rika ile yapacağı Dünya Kupası karşılaşmasını Samaras'ın konukları olarak izlemesini sağlayarak çok mutlu etti.

Haberin Devamı

Fakat Jay'in ailesinin önceden bir tatil organize etmesi sebebiyle Samaras'ın bu jestine katılması mümkün olmayan Jay çok üzüldü. Jay Beatty, babasının Facebook hesabından Georgios Samaras'ın büyük jestine karşılık bir teşekkür videosu yayınladı... (3puan.com)