Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Ünlü golfçü Woods gözaltına alındı

Ünlü golfçü Woods gözaltına alındı

Tüm zamanların en başarılı golfçüsü olan ABD'li Tiger Woods, Florida'da "Alkol veya uyuşturucunun etkisi altında araç kullanmak" suçundan gözaltına alındı.

Ünlü golfçü Woods gözaltına alındı

Tüm zamanların en başarılı golfçüsü olan ABD'li Tiger Woods, Florida'da "Alkol ve uyuşturucunun etkisi altında araç kullanmak" suçundan gözaltına alınarak Jupiter Police Departmanı'na götürüldü.

Bugün sabah saatlerinde gözaltına alınan ünlü isim, birkaç saat süren sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Efsane golfçünün büyük bir cezai yaptırımla karşı karşıya kalması bekleniyor.
41 yaşındaki isim, 2008'de dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında futbolcu ve basketbolcuları da geride bırakarak zirvede yer almıştı.

TIGER WOODS KİMDİR?
1996 yılında profesyonel olarak golf oynamaya başlayan 1975 doğumlu Woods, bir yıl sonra ilk büyük turnuvası olan 1997 Masters'ı kazandı. Woods turnuvayı sadece 12 vuruşta tamamladı.
2000'li yıllarda golf deyince akıllara gelen tek isim olan Woods, Ağustos 1999-Eylül 2004 arasında 264 hafta, Haziran 2005-Ekim 2010 tarihleri arasında ise 281 hafta boyunca dünyanın bir numarası oldu.
Ancak Woods'un kariyeri 2010-2013 yılları arasında düşüşe geçti. Bunun asıl nedeni de sahalardaki başarısızlıklarından çok özel hayatı oldu. Karısı Elin Nordgren'i aldattığını kabul eden Woods kariyerine bir ara vererek ailesine odaklanmak istediğini açıkladı.Woods ile Nordgren 2010 yılının ağustos ayında boşandı. Sporcunun iki çocuğunun annesi altı yıllık eşine 100 ila 750 milyon dolar arası tazminat ödediği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı