Gazete Vatan Logo

Ünlü medyumdan büyük iddia!

Chapecoense'nin uçak kazasını tahmin edip dünyada nam salan medyum Carlinhos, dünyaca ünlü futbolcunun 2018 Dünya Kupası öncesi öleceğini söyledi.

Ünlü medyumdan büyük iddia!

Chilevision'a konuşan Carlinhos, "Çok ünlü Şilili bir futbolcu, 2018 Dünya Kupası öncesi ölecek. Eğer, Şili Dünya Kupası vizesi alırsa, o oyuncu gidemeyecek." dedi.

İsim vermeyi reddeden Carlinhos, bazı ipuçları vererek, "Çok çok ünlü bir futbolcu. Şili için efsane statüsünden bir oyuncu. Başka bir ülkede oynuyor. Ailesiyle çok büyük problemler yaşayacak. Ancak, henüz o problemler bile başlamadı." ifadelerini kullandı.

Carlinhos'un tahminleri Chapocoense dışında Brezilya'nın 2014 Dünya Kupası'na farklı bir şekilde kaybedeceğini ve Neymar'ın ağır bir sakatlık sonucu, turnuvanın sonunu göremeyeceği tahmininde bulunmuş, öngörüleri doğru çıkmıştı.

"İSTİFA" TAHMİNİ DOĞRU ÇIKTI

Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff'in dünya gündemine oturacak şekilde koltuğundan alınacağı ve yerine Michel Temer'in getirileceğini de aylar önce söylemişti. Carlinhos'un bu olay ile ilgili öngörüsü ise Temer'in de istifa edip, yerine Alvaro Dias'ın devlet başkanı olacağı yönünde...

(Sporx)