Gazete Vatan Logo
Süper Lig Ünlü teknik adam Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'ın yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı. Hastaneden yapılan açıklamada durumun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Vural'ın sağlık durumunun kötü olduğu ve yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.Özel bir hastanede 2 gündür yoğun bakıma alındığı ve entübe edildiği bilgisine ulaşılırken, 67 yaşındaki futbol adamı daha önce de Akhisarspor'u çalıştırırken koronavirüse yakalanmış ve devamındaki tedavi sürecinin ardından testleri negatife dönmesiyle sağlığına kavuşmuştu. Doktorların yakından ilgilendiği Vural'ın durumu ile ilgili açıklama yapılıp yapılmayacağı merak edilirken ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, teknik direktör Yılmaz Vural’ın sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"19 Kasım’da Covid-19 tanısı alarak tedavisine başlanan Yılmaz Vural, ayaktan takip edilmekteyken nefes darlığı gelişmesi nedeniyle, 24 Kasım’da hastanemize yatırılmıştır. Hastanın oksijen ihtiyacının artması üzerine, bugün (27 Kasım) öğle saatlerinde yoğun bakım ünitesine alınarak ventilatör altında takibi devam etmektedir. Hastanın durumu ciddiyetini korumakta olup gelişmeler ailenin izniyle paylaşılacaktır."

Haberin Devamı

TFF'den Yılmaz Vural'a geçmiş olsun mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanması nedeniyle hastaneye kaldırılan teknik direktör Yılmaz Vural için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
TFF'den yapılan açıklamada, "Türk futbolunun değerli isimlerinden teknik direktör Yılmaz Vural'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı
Bu arada Fenerbahçe Kulübü de, Yılmaz Vural için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Mesajda şu ifadeler yer aldı;
"Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural."
Trabzonspor'dan Yılmaz Vural'a "geçmiş olsun" mesajı
Trabzonspor Kulübü, yeni tip koronavirüs testi (Kovid-19) pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan teknik direktör Yılmaz Vural için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan eski teknik direktörümüz Yılmaz Vural'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Haberin Devamı

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı