Gazete Vatan Logo
İngiltere Ünlü teknik direktörden "casusluk" itirafı!

Ünlü teknik direktörden "casusluk" itirafı!

İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'i çalıştıran tecrübeli Teknik Direktör Marcelo Bielsa, Derby County maçı öncesinde, rakip takımın idmanını izlemesi için tesislere casus gönderdiğini itiraf etti.

Ünlü teknik direktörden "casusluk" itirafı!

İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'i çalıştıran Arjantinli Teknik Direktör Marcelo Bielsa, Derby'i 2-0 yendikleri maçın öncesinde, rakip takımın antrenmanını izlemesi için tesislere casus gönderdiğini itiraf etti.

Bielsa, bu sezon karşılaştıkları her rakibe, antrenmanlarının izlenmesi için "casus" gönderdiğini itiraf ederken, "Kulüp bundan sorumlu değil, antrenmanları gözetleyen kişi bu eylemi tamamen benim emrimle gerçekleştirdi." diye konuştu.

Yaptığının yasa dışı bir hareket olmadığını belirten deneyimli hoca, "Yaptığımın etik olmadığını söyleyebilirsiniz. Dürüstçe bir davranış olmadığını biliyorum; ama yasadışı hiçbir şey yapmadım" ifadelerini kullandı.

Championship'te 27 hafta geride kalırken, Leeds United, en yakın rakibinin 4 puan önünde 54 puanla lider durumda bulunuyor.