Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Uslu: Volkan Beşiktaş'a gidebilir

Uslu: Volkan Beşiktaş'a gidebilir

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Basketbolda bir Obradovic varsa futbolda da Aykut Kocaman var" ifadelerini kullandı.

Uslu: Volkan Beşiktaş'a gidebilir

F.BAHÇE Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, gazetecilerle buluştu. Sarı-lacivertli kulübün gündemine dair birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Uslu, konu yelpazesi geniş sohbette şunları söyledi:
“SON 2 senede büyük travmalar geçirdik. Geç antrenör değişikliği, bazı şeylerin kötü gitmesine neden oldu. Şu anda Aykut Kocaman başa geldi. Basketbolda bir Obradovic varsa futbolda da Aykut Kocaman var. Nasıl basketboldan Ozan Balaban sorumluysa, futbolda da yönetici arkadaşımız Ali Yıldırım sorumlu. Aynı şekilde düzen getireceğiz. Başarı, bu sezon bizim olmazsa olmazımız.
ADVOCAAT iyi bir insandı ama biraz fazla Avrupalıydı. Savaşa giderken askerlerle ilgili olumsuz konuşulmaz. ‘Bu askerler işe yaramaz’ denmez. Sen bu takımla Monaco’yu yendin, Manchester United’ı yendin, Feyenoord’u iki kere yendin. Beşiktaş’ı 1 kez yendin, berabere kaldın. G.Saray’ı iki kere yendin. Bu takım bunları yenecek güçteydi ama devre başladığında Adana ile berabere kalırsan taraftar kızar. Yaz çalışmaları çok önemli, belki de o çalışmaları iyi yapamadı.
F.BAHÇE tribünlerini tüm gruplara aştık, herhangi bir problem yok. Taraftar sahip çıkacağına inanıyorum. Taraftar olmadan bu başarı da olmaz. Mutlaka taraftar gelecek. Eskisi gibi göreceğiz Kadıköy’ü.”
“VOLKAN Şen’in adı Beşiktaş’la yazılıp çiziliyor. İsterse Beşiktaş’a transfer olabilir. Biz öyle şeyleri aştık. Simon Kjaer’le ilgili de bazı haberler var. Ancak yazıldığı gibi değil. Bize ulaşan henüz resmi bir teklif yok.”
“LENS’E resmi teklif yaptık. Menajeriyle 5 kere konuştuk. Önce yüksekten uçuyordu, şimdi bir seviyeye geldiler. Problem Sunderland. ‘6-7 milyon Euro’dan aşağı vermeyiz’ dediler biz de ‘Kulübü halledin, alalım’ dedik. Lens geçen sene sıfır maliyetle geldi. Bu tür oyuncuları beklemek gerekiyor. Acelemiz yok. Sunderland 6-7 milyon Euro’dan aşağı vermeyiz dediler.”
“TRANSFERLERİN %90’ı bitti. Bazı şeyler gelişirse yeni transfer olabilir. Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz. Birini satabilirsek alacağız. Volkan Şen ve Van der Wiel kulüp bakıyorlar. Wiel’e inşallah talip çıkar. Finansal Fair Play anlaşmasına uygun ilerliyoruz.
TARAFTARLAR yıllardır yıldız transferlere alışmış, onlara da hak veriyorsun. Yaptığımız transferler faydalanma açısından hepsi özel seçilmiş oyuncular. 2-3 aydır çalışılmış futbolcular.”

Haberin Devamı