Gazete Vatan Logo
Futbol Üstü çok önce çizilmiş!

Üstü çok önce çizilmiş!

Galatasaray, yeni teknik direktör olarak Roberto Mancini'yle her konuda anlaşmaya vardı...

Üstü çok önce çizilmiş!

Geçtiğimiz hafta Fatih Terim'in görevine son veren ve yeni hoca arayışlarına başlayan Galatasaray'daki belirsizlik son buldu ve yeni teknik patron Mancini oldu. Sarı Kırmızılı camiada şimdi en çok konuşulan iddia ise Galatasaray yönetiminin bu hamle için uzun süredir plan yapıp yapmadığıydı. Bir diğer deyişle "Fatih Terim'in gönderilişi çok daha önceden mi planlanmıştı?"

Geçtiğimiz hafta Salı günü yapılan ve Terim'in görevine son verilen toplantıda Ebru Köksal'ın yönetim kurulu üyelerine yönelik yaptığı konuşmada söylediği sözler de bu iddiaları doğrular nitelikteydi:

Ebru Köksal: “Biz diğer kulüplere benzemeyiz. Türk işi bir anlayışla yönetilemeyiz. Yabancı bir teknik direktörle hem sizin hem yönetimin dokusu daha iyi tutar. Milyonlarca Euro’luk yatırım yaparak Drogba ve Sneijder’ı aldık ama siz başkan olarak onlarla telefonla konuştuğunuz için Terim onlara bile tavır koyuyor. Benim çok iyi yabancı kontaklarım var. Örneğin Mancini gibi bir isimle yola çıkarsak hem dünya spor marketinginde kendimizi daha iyi temsil ederiz hem de elimizdeki yabancıları daha iyi kullanırız.”

Haberin Devamı