Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Üzülmez: "Kendime güveniyorum"

Üzülmez: "Kendime güveniyorum"

Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takımının kötü gidişatını düzelteceğini öne sürdü.

Üzülmez: "Kendime güveniyorum"

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor'da İsmail Kartal'dan boşalan teknik direktörlüğüne getirilen İbrahim Üzülmez, Celal Doğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Daha önce futbolculuk yaptığı dönemde de Gaziantepspor camiası içerisinde yer aldığını hatırlatan Üzülmez, takımın kötü bir gidişat içerisinde olduğunu ve bu gidişatı değiştirmek için Gaziantepspor'a geldiğini anlattı.

'FUTBOLCULUK DÖNEMİMDEKİ BAŞARIYI ŞİMDİ DE YAKALAYACAĞIM'

Kendisine güvendiğini ve futbol oynadığı dönemdeki başarıyı teknik direktörlük kariyerinde de yakalayacağını ifade eden Üzülmez, "Hem benim için, hem camia için, hem de oyuncularımız için bu yeni görevin hayırlı olmasını diliyorum. Gaziantepspor'da sizlerde biliyorsunuz daha önce 1999- 2001 yılları arasında görev yaptım. Bugün Türk futbolunda İbrahim Üzülmez olarak isim yaptıysam bunda Gaziantepspor camiası da çok büyük bir etkene sahiptir. Şimdi bu yeni görevimde de o dönemde yaptığımız başarıyı devam ettirmektir amacım. Tabi bu şimdi çok kolay değil zor bir süreç. Son 5 maçtır kaybeden ligin en çok gol yiyen 3'üncü takımı. Bizimde buraya gelmemizin amacı zaten bu gidişatı değiştirmektir. Biz inanıyoruz kendimize, kendimize güveniyoruz. Geçmişte, futbolculuk döneminde yaptığımız başarıyı şimdi de yapacağıma, özellikle Gaziantepspor camiası ile beraber birlik beraberlik sağlayarak, güzel bir ambiyans sağlayarak bu camiayı en güzel yere getireceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

'BENİM ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK'

Gençlerbirliği takımının başındayken de iyi işler yaptığını belirten İbrahim Üzülmez, şöyle devam etti:

"Oraya gittiğimde de bütün spor kamuoyu 'Bu takım küme düşer' gözüyle bakıyordu. Gençlerbirliği'nin şu anki geldiği noktaya baktığımızda çok önemli mesafeler kat ettiğini görüyoruz. Takımın saha içerisindeki duruşu, takımın defansif anlamdaki duruşuyla beraber bizle beraber yol lan bir takım var, şu anda yola devam ediyor ve ligin en az gol yiyen takımlarından birisi. O saha içerisindeki birlikteliği sağlamamız lazım önce oyuncularımızla beraber. Ben kendime inanıyorum. Kendime güveniyorum, kendime inandığım ve güvendiğim için bu camiayı tercih ettim. Zor bir dönemdeyiz, bu zor durumdan sadece İbrahim Üzülmez'in üzerine bırakarak çıkamayız. Başkanıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, kentiyle, oyuncusuyla kenetlemememiz lazım. Kenetlenemezsek zaten sıkıntı yaşarız. Benim elimde sihirli değnek yok, 'Gel takımın başına geç Gaziantepsor'u yukarılara taşı' böyle bir şey yok. Bunu oyuncularıma da anlattım. Maddi olarak sıkıntı olabilir ama biz işimizi yaparsak maddiyatta gelecektir."

Haberin Devamı

'3-4 TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR'

Takımda gördüğü eksiklileri ve oyuncu transferi hakkındaki görüşleri de sorulan Üzülmez, ligin ikinci yarısında en az 3- 4 oyuncu transfer etmeleri gerektiğini söyledi.