Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vagner aşkına 5 isme feda!

Vagner aşkına 5 isme feda!

Beşiktaş Başkanı Orman, Antalyaspor maçı sonrası Sambacı konusunu görüşmek için Antalya’da kalırken Aytemiz Alanya’ya Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek hatta yeni transfer Larin teklif edildi

Vagner aşkına 5 isme feda!

CENK Tosun’un Everton’a satılmasının golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Aytemiz Alanyasporlu Vagner Love’a olan aşkı tavan yapmış durumda. Siyah-beyazlılar geçen sezon 23 golle ligin gol kralı olan bu yıl ise 14 maçta 10 gol, 3 asistle takımına katkı sağlayan Sambacı’yı Kartal yapmakta kararlı.

AYTEMİZ Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da önceki akşam, “Fikret Orman, ‘Vagner Love’ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz’ diye sordu. ‘Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var’ ifadesini de kullandı. Cuma günü böyle bir konuşma geçti aramızda.

ÇAVUŞOĞLU AÇIK KAPI BIRAKTI

BİZ tabii ki Vagner’i vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok” sözleriyle Beşiktaş’ın ilgisini resmi olarak da açıkladı.

BU gelişmelerin ardından başkan Fikret Orman’ın, Antalyaspor maçının ardından İstanbul’a dönmeyerek şehirde kalması tarafların Vagner Love için yüz yüze görüşecekleri şeklinde yorumlandı.

Haberin Devamı

LOVE’IN yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynama ihtimali nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenilirken, Orman’ın da hedefi 33 yaşındaki golcü için yapılacak görüşmelerde bonservis ödemeden sonuca gitmek. Siyah-beyazlılar; Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek hatta yeni transfer Larin’i kapsayan farklı takas formülleriyle Hasan Çavuşoğlu’nu ikna etmeye çalışacak.