Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vagner 'Love Story' ile açıklandı

Vagner 'Love Story' ile açıklandı

Beşiktaş önceki gece İstanbul'a getirdiği Breilyalı golcünün transferini KAP'a açıkladı.

Vagner 'Love Story' ile açıklandı

BEŞİKTAŞ yeni golcüsü Vagner Love konusunda beklenen açıklamayı sonunda dün öğleden sonra yaptı. Cenk Tosun’un Everton’a satılmasının ardından Aytemiz Alanyaspor’un ‘gol kralı’ unvanlı yıldızı için girişimlere başlayan siyah-beyazlılar dün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen bildirimde oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını ifade etti.

SEZON başında ‘come to Beşiktaş’ sloganıyla tüm dünyada yankı uyandıran Beşiktaş, Vagner Love transferini de yine özel olarak hazırlanan video ile açıkladı. ‘Come to Beşiktaş’ sloganı ile Quaresma Pepe’yi, Pepe Negredo’yu, Negredo Lens’i, Lens Medel’i ve son olarak Cenk de Vida’yı siyah-beyazlı kulübe çağırmıştı.

BREZİLYALI golcü için hazırlanan video ise Love Story’nin unutulmaz müziği ile birlikte İngilizce “Aşk sadece filmlerde olur” derler sözleriyle başladı. Devamında büyük beğeni alan aşk filmleri olan ‘A lot like love’, ‘P.S. I love you’, ‘Eat, pray, love’, ‘To Rome with love’, ‘Love actually’’nin afişleri yayınlandı. Ardından ise “Biz ise come to Beşiktaş diyoruz’ mesajıyla beraber Love’ın attığı goller ve Beşiktaş formalı fotoğrafı paylaşıldı.

Haberin Devamı

Formayı giydi ‘Devler Ligi’ne hazırım’ dedi

SİYAH-beyazlıların önceki gece İstanbul’a getirip dün sağlık kontrolünden geçirdiği Vagner Love 2.5 yıllığına Beşiktaş ile anlaştığını formalı fotoğrafı ile açıkladı. Brezilyalı futbolcu, Instagram hesabından Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ve avukatı Diogo Souza’nın da yer aldığı siyah-beyazlı formalı fotoğrafını paylaşarak transferini bizzat duyurdu.
KARA Kartal’la 2.5 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Love “Şampiyonlar Ligi’nde takımıma yardımcı olmaya hazırım” ifadesine yer verdi.
‘Aybaşı gelince maaşını alır’
AYTEMİZ Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love’ın Beşiktaş’a hayırlı olmasını dilerken oyuncunun alacakları ile ilgili açıklamalarına çarpıcı yanıt verdi. Çavuşoğlu, bugüne kadar Alanyaspor’dan hiçbir futbolcu ‘Alacağım var’ dememiştir ve hiçbir futbolcunun hakkı yenmemiştir. Bizde Vagner’in bir maaş alacağı vardı ve aybaşı gelince de maaşını alır. Yanlış bir açıklama olarak değerlendirdik ve Vagner de böyle bir hata yapabilir. O da hatasını düzeltecektir diye düşünüyoruz. Ona da başarılar diliyorum. Beşiktaş’a hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Haberin Devamı