Gazete Vatan Logo
Galatasaray Vagner Love transferi yattı

Vagner Love transferi yattı

Fatih Terim çok istemesine rağmen yönetim, Beşiktaş’a 1.5 milyon Euro ödemeye yanaşmayınca Sambacı, Cimbom’un kapısından döndü. Sarı-kırmızılılar, Atalanta’lı Cornelius’u da son anda Bordeaux’ya kaptırınca sadece sol beke Ömer Bayram geldi.

Vagner Love transferi yattı

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde rakiplerinin belirlenmesinin ardından tüm enerjisini kadro takviyesine yönlendiren G.Saray, transferin son günü hareketli saatler yaşadı. Bafetimbi Gomis’in gidişinin ardından forvet arayan Cimbom, Beşiktaş ile Vagner Love için anlaşamadı.

PEKTEMEK DEĞİLMİŞ!

HEDEFİN Mustafa Pektemek olduğu iddia edilse de Aslan’ın asıl amacının Sambacı olduğu ortaya çıktı. Kartal ise Brezilyalı santrfora resmen talip olan sarı-kırmızılılardan 1.5 milyon Euro bonservis talep etti. Takımda düşünülmeyen bir oyuncu için belirlenen bu rakam ise çok bulundu.

GEÇEN sezonun devre arasında geldiği Şenol Güneş’in ekibinde eklentileri karşılayamayan Love’ın alacaklarından vazgeçmesine karşın pürüzler giderilemedi. 2017-18’in gol kralı Gomis’i gönderen başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, 2016-17’nin kralını almaya çok yaklaştı ama teknik direktör Fatih Terim’in ısrarına rağmen para ödemeye yanaşmayınca girişim sonuçsuz kaldı.

G.SARAY, Atalanta’lı Andreas Cornelius’u son anda elinden kaçırdı. İdari menajer Şükrü Hanedar kiralamak için İtalyanlar’ı ikna etse de Bordeaux’nun devreye girmesiyle Danimarkalı, Fransa’nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı