Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Vahid Halilhodzic çıldırdı!

Vahid Halilhodzic çıldırdı!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe, bu sezon ilk deplasmanından beraberlikle ayrılarak, sezonun ilk puan kaybını ikinci haftada yaşadı.

Vahid Halilhodzic çıldırdı!

Ligin ilk haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada rakibinin önüne geçme avantajını kullanamadı.

İlk hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan Trabzonspor, ikinci maçından da 1 puanla ayrılarak ligde teknik direktör Vahid Halilhodzic ile iki hafta sonunda galibiyetle tanışamayarak 2 puanda kaldı.

Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, siftah yapamadı

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic, Fenerbahçe maçlarında galibiyetle tanışamadı. Geçen sezon öncesi kulüp başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu döneminde, bordo-mavililer deplasmanda berabere kalarak sahasında hükmen mağlup olmuştu.

Halilhodzic'in görev yaptığı 2005-2006 döneminde de bordo-mavililer, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almıştı. Böylece Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile galibiyet sevinci hiç yaşayamadı.

Halilhodzic'in yan hakeme tepkisi

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 15. dakikasında teknik direktör Vahid Halilhodzic, yedek kulübesindeki yerinden ayrılarak yardımcı hakem Serkan Ok'a, sarı-lacivertli takıma ofsayt bayrağı kaldırmadığı gerekçesiyle itiraz etti. Bir süre itiraz eden Halilhodzic'i teknik heyet sakinleştirdi.

Sakin geçen maç

3 Temmuz sürecinin ardından özellikle iki takım arasındaki maçlar gergin geçerken bu karşılaşmada korkulan olmadı.

Bordo-mavili taraftarlar, sahaya özellikle geçen sezonun aksine yabancı cisim atmazken, centilmence takımlarını desteklediler.