Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Valbuena'da işlem tamam!

Valbuena'da işlem tamam!

Lyon'un yıldız orta sahası, Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme teklifine 'Evet' yanıtını verdi.

Valbuena'da işlem tamam!

DEVRE arasında anlaştıkları Mehmet Ekici’yle sözleşme imzalamak için Trabzon’la olan kontratının bitmesini bekleyen F.Bahçe, ofansif orta saha için sadece bu transferle yetinmeyecek. Bu sezon baş ağrıtan 10 numara krizini kökten çözmek niyetinde olan sarı-lacivertliler Lyon’un deneyimli yıldızı Valbuena’yla da her konuda anlaşmaya vardı.

GEÇTİĞİMİZ hafta Fransız orta sahanın menajeriyle bir araya gelip ilk yoklamayı çeken F.Bahçeli yetkililer, dün müjdeli haberi aldı. Takımı gençleştirmeye çalışan Lyon’un başka bir kulübe göndermek istediği Valbuena, önceki gün başkan Jean-Michel Aulas’yla masaya oturdu.

‘TEKLİF CEZBETTİ’

TÜRKİYE’DEN kendisine gelen teklifi ileten oyuncu, Kanarya’nın önerisine sıcak baktığının altını çizdi. Başkan, Valbuena’nın isteğine pozitif yaklaşırken basın mensuplarına “Bizim kabul edemeyeceğimiz bir kontratla karşımıza geldi. F.Bahçe’nin sunduğu teklif 3 yıllık. Bu da oyuncuyu cezbetti” açıklamasını yaptı.

BU gelişmenin ardından sarı-lacivertlileri arayan 32 yaşındaki futbolcu 3 yıllık sözleşmeye ‘Tamam’ dedi. Senelik alacağı para konusunda da F.Bahçe’yle ortak paydada buluşan Valbuena’nın transferi haziran ayının ilk haftasında resmiyet kazanacak.

Haberin Devamı