Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Valbuena'dan sonra Balbuena da geliyor!

Valbuena'dan sonra Balbuena da geliyor!

A Bola ve Radio Marca, sarı-lacivertli takımın, Corinthians'ta forma giyen 26 yaşındaki savunmacı Fabian Balbuena'nın transferi için üç kulüple yarıştığını belirtti.

Valbuena'dan sonra Balbuena da geliyor!

Portekiz'in A Bola gazetesi ile İspanya'dan Radio Marca, Fenerbahçe'nin Paraguaylı stoper Fabian Balbuena ile ilgilendiğini duyurdu.

İki yayın organı, 1.88 boyundaki savunmacı için sarı-lacivertli ekibin yanı sıra Portekiz'den Sporting Lizbon ve Benfica ile İspanyol kulübü Celta Vigo'nun da devrede olduğunu belirtirken, Sporting için, "Geçtiğimiz sezon yaşanan tesis baskını ve taraftarların futbolcuları dövmesi nedeniyle bu transferde fazla şansı yok" yorumunu yaptı.

2016'da ülkesinin Libertad kulübünden 1.4 milyon euro'ya Corinthians'a transfer olan Balbuena, Brezilya'da sergilediği futbolla piyasa yaptı. Gollerden sonra verdiği asker selamı ile dikkat çeken Fabian'ın şu anki değeri 5 milyon euro...

Fabian Balbuena, Corinthians formasıyla 2.5 yılda 124 maça çıkıp 11 gol attı, 2 de asist gerçekleştirdi. Tecrübeli oyuncu, Paraguay Milli Takımı'nda da 7 kez görev yaptı.

(Fotomaç)