Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Valbuena formayı zorla aldı!

Valbuena formayı zorla aldı!

Son 4 lig maçında da sonradan oyuna giren Valbuena, Karabük performansıyla 11'e göz kırptı.

Valbuena formayı zorla aldı!

Teknik patron Kocaman’ın uyarılarını dikkate alarak oyun disiplinine sadık kalmaya başlayan Fransız yıldız, sürpriz olmazsa Konya maçında formasına kavuşacak.

MATHIEU Valbuena, F.Bahçe camiasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İlk 6 lig maçında 90 dakika sahada kaldıktan sonra 6 ile 10. haftalar arasında teknik direktör Aykut Kocaman tarafından 2. yarılarda sürekli olarak kenara alınan Fransız yıldız son 4 mücadelede ise oyuna sonradan girmişti.
‘GELİYORUM’ DEDİ
AYKUT Hoca bu tercihiyle ilgili olarak öğrencisiyle defalarca konuşurken “Görev bölgeni bırakma. Defansa daha çok yardım etmelisin” şeklinde uyarılar yaptı. Tecrübeli oyuncu sahadayken sistemin aksadığını, birçok oyuncunun görev bölgesinin değiştiğini tespit eden Kocaman, en son Bursaspor sınavı öncesine Valbuena ile yaklaşık 25 dakika konuşmuştu.
GEÇEN hafta içinde oynanan Adana Demir rövanşında 3 asist yapıp bir de gol atan 33 yaşındaki orta saha ‘Geliyorum’ mesajını verirken, Kardemir Karabük sınavının da tartışmasız yıldızı oldu. Attığı golden sonra eliyle ‘Ben buradayım’ diyen oyuncu, performansıyla Atiker Konya mücadelesine rezervasyon yaptırdı.
UYARILARINI dikkate alan Mathieu Valbuena’nın formayı kapmak için sarfettiği efordan memnun olan Aykut Kocaman, cumartesi günkü mücadelede büyük bir sürpriz olmazsa Aatif’ı kulübeye çekip yetenekli yıldızı ilk 11’e monte edecek.

Haberin Devamı