Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Van Gaal'den flaş teklif

Van Gaal'den flaş teklif

Fenerbahçe'nin yıldızı Dirk Kuyt, Louis van Gaal’i büyülemeye devam ediyor.

Van Gaal'den flaş teklif

Turnuvanın ardından Manchester United’ın başına geçecek olan kurt hoca önümüzdeki ay 34. yaşına girecek Kuyt’ın profesyonelliğine hayran kalırken, F.Bahçe’deki durumunu da sormayı ihmal etmedi.

SARI-lacivertli takımda 3. sezonunu geçirecek olan Kuyt’a, “Bundan sonraki süreçte de senin tecrübenden yararlanmak istiyorum. Senin takıma katkını bu turnuvada daha net gördüm. Örnek bir oyuncusun. Futbolu bıraktığında senin iyi bir hoca olacağına inanıyorum. Artık teknik anlamda geleceğini de düşünmek zorundasın. Kulübünle olan kontratın bittikten sonra Manchester United’a gel, yardımcılarımdan biri ol” diyen van Gaal, yaptığı bu ince teklifle öğrencisini mest etti.

TEKLİF YAPILAN 4. İSİM

HİÇBİR oyuncunun reddedemeyeceği bu öneri karşısında oldukça duygulanan Kuyt, uzun süredir F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da hayâllerini süslüyor.

Hem de sportif direktör olarak. Geçen sezonun devre arasında deneyimli hücumcuya “Futbolu bıraktıktan sonra bize sportif direktör ol” ileten başkan daha önce Alex (Teklifi kendisini takımdan ayırma operasyonu olarak gördü), van Hooijdonk (alacakları yüzünden kulübü zor durumda bıraktı) ve Roberto Carlos’a (sözleşmesi bitmeden ayrıldı) da bu teklifi götürmüş ancak söz konusu efsanelerle kötü şekilde vedalaşılması projenin rafa kalkmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

İKİ sezondur neredeyse maç kaçırmayan Dirk Kuyt’ın van Gaal’den gelen bu teklif sonrası arada kaldığı, F.Bahçe’yle olan sözleşmesi bittikten sonra son kararını vereceği gelen haberler arasında.